15.000 bezoekers tijdens Open Dag IPKW

04-10-2016

De op IPKW georganiseerde dag vol innovatie en techniek bleek een groot succes. Op zaterdag 1 oktober trokken maar liefst 15.000 bezoekers naar het vernieuwende bedrijventerrein, waar diverse partijen de krachten bundelden om Arnhem van haar beste kant te laten zien op het gebied van energie, design, techniek en duurzaamheid.

Meer dan 100 activiteiten
Met flyboardshows, testritjes in elektrische voertuigen, Virtual Reality, een tokkelbaan en ruim 100 andere activiteiten voor jong en oud viel er genoeg te zien en te beleven voor de duizenden bezoekers. Op IPKW werd een grote hal volledig ingericht voor de doe-activiteiten van de Techniekdag, waar de jonge bezoekers vol enthousiasme kennismaakten met techniek. Bovendien zetten tientallen bedrijven op het terrein tijdens deze Open Dag hun deuren open, waardoor bezoekers een kijkje konden nemen op plekken die normaal niet toegankelijk zijn. Productdesigners lieten hun werkplaats zien, er waren rondleidingen langs industriële processen en de brandweer gaf blusdemonstraties.

Naast IPKW, dat zich vooral richtte op de thema’s energie, design, duurzaamheid en mobiliteit, was ook Rozet meer dan de moeite van een bezoek waard. Hier programmeerde INNOVATE onder andere de thema’s zorg, gaming, groen en onderwijs. Ook op zondag worden hier nog activiteiten georganiseerd.

Trots op de regio
Deze dag vol innovatie en techniek is georganiseerd door INNOVATE, Industriepark Kleefse Waard (IPKW) en Techniekdag Arnhem. Samen willen zij laten zien wat er voor mooie initiatieven, processen en ontwikkelingen gaande zijn in de regio. Iets waar de partijen trots op zijn en wat ze graag delen met alle Arnhemmers, partners, ondernemers en familie, jong en oud.

Aftermovie Open Dag

 

 

Deel dit artikel:
LinkedIn Facebook

Andere nieuwsartikelen

Alle nieuwsartikelen