In het AD: Eerste bewoners nemen hun intrek in iconisch Nefkensgebouw: ‘Ons uitzicht is hier magnifiek’

22-12-2020

AD Amersfoort interviewde bewoners van Nefkens Park. In oktober zijn de eerste appartementen opgeleverd en waren Siebe de Boer en Irene van Beek de eerste bewoners. Ze verhuisden vanuit Zeist en hebben hun appartement helemaal naar eigen smaak ingericht. Waar ze vooral van genieten is het uitzicht op de Onze Lieve Vrouwe toren, die ze zien vanuit hun woonkamer.

In het appartement van het echtpaar Mensonides wordt op het moment van het interview nog hard gewerkt. Sinds dat ze de sleutel hebben, zetten ze zelf de puntjes op de i. Op dit moment wordt de vloer gestort. Ze zijn blij met de afwerking en kijken uit naar het voorjaar wanneer ze op één van hun twee balkons in de zon kunnen zitten.

Lees het interview met de bewoners van Nefkens Park op de website van het AD.

Over Nefkens Park:
In 2000 kocht Schipper Bosch de voormalige autogarage - inmiddels gemeentelijk monument - dat gebouwd is in de jaren '60. Nu is het getransformeerd tot luxe wooncomplex onder de naam Nefkens Park. Er zijn balkons toegevoegd en op beide vleugels een nieuwe verdieping. De karakterestieke letters zijn gerestaureerd en weer bovenop het gebouw geplaatst. In het hart van het gebouw is een onderdoorgang gemaakt dat verfraaid is door een bijzonder kunstwerk van Thomas Trum.

Bekijk voor meer informatie op de projectwebsite (er zijn nog een paar appartementen te koop).

Deel dit artikel:
LinkedIn Facebook

Andere nieuwsartikelen

Alle nieuwsartikelen