Gebouw KB

Gebouw KB op Industriepark Kleefse Waard is in de jaren veertig en vijftig van de vorige eeuw gebouwd en heeft lange tijd dienst gedaan als industrieel onderkomen voor AkzoNobel. Vanaf de Hoofdstraat is het imposante gebouw met betonnen kolommen en hoge ramen een van de eerste dingen die opvalt. Door de bijzondere architectuur omlijst het gebouw de statige straat vol met bomen. Een markant gebouw, op een markante plek.

De kop van Gebouw KB zijn we op vernieuwende wijze aan het renoveren, moderniseren en verduurzamen. Waarbij het gebouw voldoet aan de wensen en eisen van deze tijd, zonder dat de sfeer en kwaliteit van het oorspronkelijke pand verloren gaan. De oorspronkelijke betonconstructie met gemetselde gevels, hoge ramen en betonnen dak blijft behouden.

Het gebouw wordt herontwikkeld naar een A-label met een hoge kwalitatieve insteek waarmee we ook voor de toekomst een bestendig gebouw neerzetten. Dat betekent in de basis veel licht, hoge plafonds, een aangenaam klimaat en robuuste materialen op de vloeren en wanden. 

Het gebouw gaat deels gehuurd worden door Allego, één van de leidende partijen binnen de markt van elektrische laadinfrastructuur in Europa. 

 

Functie:
Kantoor

Oplevering:
Zomer 2020

Partners:
Karbouw
Nijborg Staalbouw
Ca-bouw
JBtech
Indri Vloersystemen
Berkhof
Toonen installatiebedrijf
De Groot & Visser
 

Deel dit project:
LinkedIn Facebook

Andere projecten

Alle projecten