Hof van Baarn

Appartementen in het centrum van Baarn

Na bijna 125 jaar is drukkerij BakkerBaarn in 2018 vertrokken uit Baarn, waarna Schipper Bosch de gebouwen midden in het centrum gekocht heeft. Er wordt hard gewerkt aan een plan voor woningbouw op deze plek tussen de Laanstraat en de Eemnesserweg. We denken aan ongeveer 45 woningen op deze inbreidingslocatie, maar de planvorming is nog volop in ontwikkeling.

Proces
Op dit moment zijn we in gesprek met de gemeente, belanghebbenden en omwonenden. Aan de hand van de feedback kunnen we vervolgens het plan nog verder aanscherpen.


Op dit moment wordt dit formulier veranderd, het kan zijn dat uw reactie niet of niet correct verwerkt kan worden. De verwachting is dat dit binnen enkele uren klaar is. U wordt aangeraden tot die tijd geen formulieren in te vullen.

Vul onderstaand formulier in en we houden u op de hoogte.

Bedankt voor de inschrijving!
In uw mailbox zit nu van ons een bevestigingse-mail. Niet? Dan zit deze misschien in de junkmailbox. We proberen zo vaak mogelijk updates te sturen. Houd er rekening mee dat - met name in de eerste fase van het project – er nog niet veel nieuwe ontwikkelingen zijn. Het kan dus even duren voordat er een update van ons komt!

Functie:
Wonen

Oplevering:
n.t.b.

Locatie:
Laanstraat, Baarn

Deel dit project:
LinkedIn Facebook

Andere projecten

Alle projecten