Hof van Baarn

Appartementen en eengezinswoningen in het centrum van Baarn

Na bijna 125 jaar is drukkerij Bakker Baarn in 2018 vertrokken uit Baarn, waarna Schipper Bosch de gebouwen midden in het centrum gekocht heeft. Er wordt hard gewerkt aan een plan voor woningbouw op deze plek tussen de Laanstraat en de Eemnesserweg.

Het kost tijd om het plan goed uit te werken: de eerste schetsen dateren uit 2019. Naar aanleiding van de reacties op het plan in 2021 zijn we teruggegaan naar de tekentafel en hebben we het schetsontwerp aangepast. We hebben nu een plan dat past in deze tijd van gestegen bouw- en rentekosten en beter aansluit bij wensen vanuit de gemeente, Commissie Ruimtelijke Kwaliteit en de omgeving. Op het voormalige terrein zijn nu 37 woningen gepland, waarvan 19 eengezinswoningen. Het plan is gericht op diverse doelgroepen, het zogenaamde 'meergeneratiewonen'.

Proces
Dinsdag 3 oktober is het schetsontwerp gedeeld met omwonen en belanghebben. Het ontwerp zal verder worden uitgewerkt met behulp van de reacties en we zijn in gesprek met de gemeente voor het vervolg. We hopen in het najaar van 2024 te starten met de ver- en nieuwbouw. Naar verwachting wordt dan begin 2026 opgeleverd.


Op dit moment wordt dit formulier veranderd, het kan zijn dat uw reactie niet of niet correct verwerkt kan worden. De verwachting is dat dit binnen enkele uren klaar is. U wordt aangeraden tot die tijd geen formulieren in te vullen.

Vul onderstaand formulier in en we houden u op de hoogte.

Bedankt voor de inschrijving!
In uw mailbox zit nu van ons een bevestigingse-mail. Niet? Dan zit deze misschien in de junkmailbox. We proberen zo vaak mogelijk updates te sturen. Houd er rekening mee dat - met name in de eerste fase van het project – er nog niet veel nieuwe ontwikkelingen zijn. Het kan dus even duren voordat er een update van ons komt!

Functie:
Wonen

Oplevering:
2026

Locatie:
Laanstraat, Baarn

Deel dit project:
LinkedIn Facebook

Andere projecten

Alle projecten