Indebuurt Arnhem: Binnenkijken bij De Kleine Campus

19-04-2021

"Je kunt hier zelfs zwemmen"

In de rubriek 'Binnenkijken bij' kijkt Indebuurt Arnhem achter de voordeur van Arnhemmers. Deze keer namen ze een kijkje op De Kleine Campus; een voormalig schoolgebouw herontwikkeld door Schipper Bosch. Zo'n 70 bedrijven hebben vandaag de dag hun kantoor in De Kleine Campus en de voormalige gymzaal en de conciergewoning op het terrein zijn bewoond.

Josette Elshof - zij runt het Kleine Campus Café -  vertelt dat er veel vraag is naar de werkplekken in de Kleine Campus. “We hebben een tijdje gewerkt met een wachtlijst, maar dat was veel te lastig om bij te houden. Als je hier graag wilt werken moet je geduld hebben en goed de website in de gaten houden of er een kantoor vrij komt.”

Volgens Josette trekt de Kleine Campus vooral creatieve ondernemers. “We hebben hier van alles in huis, van ontwerpers tot architecten, coaches en trainers, fotografen en vormgevers. Oh en niet te vergeten de yogadocenten.” De Kleine Campus heeft een eigen yoga-studio: in deze prachtig zonnige ruimte kun je, als de lockdown straks voorbij is, verschillende soorten yogalessen volgen. Van Power tot Yin yoga. Josette: “Je kunt hier zelfs zwemmen, voor het pand is een grote zwemvijver. Zeker in de zomer is dat heerlijk om na het werk of in je pauze een frisse duik te nemen.”

Lees hier het hele artikel

Bron: Indebuurt Arnhem 

Deel dit artikel:
LinkedIn Facebook

Andere nieuwsartikelen

Alle nieuwsartikelen