Live talkshow winnaars NRP Gulden Feniks 2020

01-04-2021

Vorig jaar heeft Schipper Bosch i.s.m. stedenbouwkundigbureau ZUS, met het project De Nieuwe Stad de NRP Gulden Feniks gewonnen, in de categorie gebiedstransformatie. Op dinsdag 6 april wordt vanuit Pakhuis de Zwijger in Amsterdam een talkshow uitgezonden met de winnaars van de NRP Gulden Feniks 2020. Wat maakt de winnende projecten (Museum de Lakenhal, De Nieuwe Stad en Park Hoog Oostduin) nu excellent? 

Bart Krol (voorzitter NRP) gaat hierover in gesprek met drie afgevaardigden van de winnende projecten van 2020: Ronald Schleurholts (Park Hoog Oostduin), Mendel Robbers (De Nieuwe Stad) en Paul Verhoeven (Museum de Lakenhal). Ook Geurt van Randeraat (juryvoorzitter NRP Gulden Feniks) en Marlon Huysmans (jurylid van NRP Gulden Feniks) sluiten aan. Zij gaan in op alle ins en outs van de winnende projecten en belichten niet alleen de succesfactoren en top-of-the-bill innovaties, maar we halen óók de strubbelingen die zij tijdens het proces hebben doorgemaakt naar boven.

De talkshow vindt plaats van 15.00 tot 16.30 uur en wordt live gestreamd door Pakhuis de Zwijger. Aanmelden voor de livestream is noodzakelijk.

Deel dit artikel:
LinkedIn Facebook

Andere nieuwsartikelen

Alle nieuwsartikelen