Schipper Bosch

Projectmanager Duurzame Energie

 • Amersfoort - Arnhem
 • 32 - 40 uur
Solliciteren
Bij Schipper Bosch willen we met elk project de omgeving verrijken. We willen plekken creëren die waarde toevoegen, met grote ambities als het gaat om architectuur en duurzaamheid. We zijn een voorbeeldbedrijf in de transitie naar een duurzamere wereld. We proberen dingen uit op kleine en grote schaal, waar anderen wachten op zekerheid en uitsluitsel, zijn wij constant onderweg.
 
Zo passen we prille innovaties toe als het gaat om energie en materiaalgebruik in de bebouwde omgeving. In De Nieuwe Stad hebben we bijvoorbeeld een eigen warmtenet aangelegd en begonnen we een warmtebedrijf. Op Industriepark Kleefse Waard – het meest duurzame bedrijventerrein van Nederland – wekken we energie op met behulp van 24.000 zonnepanelen en zijn er windturbines. Bij een project aan de Rijn verwarmen we woningen met behulp van een palletkachel en onderzoeken we aquathermie en in een voormalige kerk in Wolfheze zetten we waterstof in als slimme energieopslag. 
 
Onze duurzaamheidsambitie is hoog en voor de verwezenlijking daarvan kunnen we wel wat hulp gebruiken. Voor Schipper Bosch zijn we daarom op zoek naar een Projectmanager Duurzame Energie die net zo gefascineerd is van nieuwe technieken en duurzame ontwikkelingen als wij. 

Taken

Als Projectmanager Duurzame Energie is het jouw taak om ervoor te zorgen dat we bij de verschillende projecten en gebieden van Schipper Bosch de nieuwste en slimste energietechnologieën toepassen. Je brengt de behoeften in kaart en vertaalt deze naar een haalbaar en toekomstbestendig verduurzamingsplan en businesscase. Ook tijdens de realisatie en het beheer van de verduurzamingsstrategie ben jij nauw betrokken. Je monitort het verbruik en stelt bij waar nodig. Je hebt een praktische instelling en stroopt zelf graag de mouwen op om zaken voor elkaar te krijgen. 
 
In het complexe speelveld van gemeente, provincie, leveranciers, adviseurs en afnemers weet jij stakeholders en belangen soepel te verbinden. Ook neem je jouw collega’s mee in de laatste ontwikkelingen. Je bent ondernemend, initiatiefrijk en weet projecten van de grond te krijgen. 

Functie-eisen

Bij Schipper Bosch vinden we dat eigenschappen als verantwoordelijkheidsgevoel, daadkrachtig en resultaatgericht sowieso bij een Projectmanager Duurzame Energie passen. Omdat we actief zijn in verschillende projecten hopen we dat je ook flexibel bent en processen goed kunt overzien en bewaken. 
 
 En kun je deze punten ook afvinken?
 • Jij beschikt over een HBO / WO-opleiding, in een technische richting;
 • Aantoonbare expertise op het gebied van energie;
 • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Communicatief vaardig.

Aanbod

Wij bieden onze nieuwe Projectmanager Duurzame Energie een afwisselende en uitdagende baan. Je bent betrokken bij verschillende inspirerende projecten in Amersfoort en Arnhem. 
 
 • Je krijgt een marktconform salaris, afhankelijk van ervaring;
 • Een elektrische auto van de zaak;
 • Wij bouwen graag duurzaam aan ons team, een vaste aanstelling is bespreekbaar;
 • Verschillende werkplekken, op bijzonder industriële en duurzame locaties in Amersfoort en Arnhem;
 • Een open en informele werksfeer met betrokken collega’s die elkaar ook tijdens uitjes weten te vinden.

Interesse?

Stuur je sollicitatie (cv + motivatiebrief) naar Inge van Enckevort via vacature@schipperbosch.nl. Bel voor vragen over de functie naar Arjan Rutten: 06 537 439 89.

Direct solliciteren?

Neem contact op of vul onderstaand formulier in.

E-mail of bel Inge van Enckevort

Mail je sollicitatie (motivatie en CV, bij voorkeur met foto) naar Inge van Enckevort.

Nieuwsgierig?

Neem alvast een kijkje bij Schipper Bosch: