't Raboes

Van ligplaats naar verblijfplaats

Zonder afbreuk te doen aan de kernwaarden rust en ruimte, transformeert Jachthaven ’t Raboes tot actieve recreatieplek voor daggasten, ligplaatshouders en vakantiegangers. Het is de ultieme plek om in de polder aan de Eem nieuwe manieren van recreëren te onderzoeken; in plaats van alleen consumeren willen mensen steeds meer zelf creëren, daarbij rekening houdend met de omgeving door duurzaam gebruik te maken van de kwaliteiten van een specifieke plek.

Van een ligplaats verandert ’t Raboes zo steeds meer in een verblijfplaats. Je kunt naast je boot kamperen op de grasduinen, een avond de Dutchtub huren of aanmeren aan een drijvende vlonder met Outdooroven. Je kunt met de gedeelde elektrische sloep de omgeving en het kunstwerk Laten Varen verkennen. 

De ambitie is enkele zelfvoorzienende Weltevree-vakantiehuisjes en drijvende hotelkamers toe te voegen om de plek ook toegankelijk te maken voor bezoekers zonder boot. En het water in de haven met behulp van planten te zuiveren – zodat het één grote zwemvijver wordt.

Bekijk website

In het kort:

Faciliteiten
- Verhuur ligplaatsen
- Verhuur elektrische sloep, zeilboot en botter
- Verhuur vakantievlonder
- Havengebouw
- Natuurgebied

Omvang
- 5,7 hectare
- 250 ligplaatsen

Rol Schipper Bosch
- Eigenaar
- Ontwikkelaar
- Beheerder

Partners
- West 8
- Stedenbouwkundigbureau ZUS
- Dyvik Kahlen Architects
- Architect Jo van den Berghe
- VIC

Locatie
Raboes 1, Eemnes

Hier huren?
Gertjan den Hartog
06 553 424 01
info@raboes.nl

Deel dit project:
LinkedIn Facebook

Uw gebied (her)ontwikkelen?

Neem contact op