Start using the rain: ontdek de Raintap van Studio Floris Schoonderbeek

05-02-2021

Eindelijk is het zover, de Raintap van ontwerper Floris Schoonderbeek – mede-eigenaar van Schipper Bosch – is leverbaar. Een upgrade van de gewone regenton. De Raintap vangt niet alleen het regenwater op maar activeert ook het gebruik ervan. De kraan, voetpomp en wasbak transformeren de Raintap van regenton naar handenwasstation en compacte buitenkeuken.

Happy when it rains!
Door klimaatverandering is er sprake van waterproblematiek in de steden; er is te veel of te weinig water. De opvang van regenwater tijdens regenachtige dagen, en het gebruik ervan tijdens drogere dagen, helpt bij de oplossing van dit probleem. De Raintap maakt de opvang, opslag en het gebruik van regenwater op een slimme manier onderdeel van de dagelijkse routine. Eenvoudig aan te passen aan je behoeften. Geef je planten water, maak je laarzen of tuingereedschap ermee schoon. Was je handen en spoel je verse oogst goed af in de wasbak. Met de optionele drinkwaterkraan is vers leidingwater ook altijd beschikbaar. Zo grijp je nooit mis. De Raintap kan zelfs worden ingezet als mobiel handenwasstation voor restaurants, winkels, festivals of events. Flexibel voor elke (openbare) locatie.

Your trash turned into tanks
De Raintap is ontworpen en geproduceerd in Nederland en is gemaakt van gerecycled plastic. Samen met SUEZ Recycling & Recovery Nederland is het dagelijkse afval omgetoverd tot een ‘tijdloze tool’.

Ontwerper Floris Schoonderbeek
Floris zoekt, bedenkt en ontwerpt nieuwe oplossingen voor een duurzamer leven. Oplossingen met een rijke beleving van en een positieve impact op de omgeving. Als ontwerper voelt Floris de behoefte om op zoek te gaan naar nieuwe gewoontes en nieuwe producten, voor een natuur-inclusief en kwalitatief hoogwaardig bestaan. Deze visie past bij de manier waarop Schipper Bosch plekken ontwikkelt. Plekken en producten die bijdragen aan een mooiere wereld en een rijker bestaan.

De Raintap is nu leverbaar. Voor alle informatie en om de Raintap te bestellen kun je terecht op www.raintap.eu.

Deel dit artikel:
LinkedIn Facebook

Andere nieuwsartikelen

Alle nieuwsartikelen