Start verkoop Landgoed Klingelbeek: 16 februari

06-02-2019

Zaterdag 16 februari a.s. gaat het gebeuren! De verkoop van de eerste woningen op Landgoed Klingelbeek – fase 1 - gaat van start. Landgoed Klingelbeek wordt in verschillende fases gebouwd en verkocht. Fase 1 betreft de verkoop van de woningen in twee gebouwen: het Bosgebouw en het Vijverhuis.

Over het Bosgebouw
In de beboste, hoogst gelegen hoek van Landgoed Klingelbeek komt het naar buiten gerichte Bosgebouw. Het gebouw voegt zich naar het bos en ligt aan de vallei waarin de vijver zich bevindt. Het Bosgebouw krijgt een natuurlijke uitstraling. Door de grote raampartijen wordt het omliggende bos buiten onderdeel van binnen. Het Bosgebouw telt vier lagen met in totaal 8 appartementen. In de kelder zijn de bergingen en kan worden geparkeerd. Er komen 4 appartementen op de begane grond, 2 op de eerste verdieping en 2 appartementen op de tweede verdieping.

Over het Vijverhuis
Het Vijverhuis is gelegen naast de imposante villa en grenst aan het villaplein. Het is zo ontworpen dat het de Villa complementeert, maar niet de aandacht wegneemt van het meest prominente gebouw. In tegenstelling tot de rijk versierde villa is het Vijverhuis opgebouwd uit simpele geverfde bakstenen aangevuld met natuurlijke raamkozijnen van Platowood. De textuur van de stenen herinnert aan de koetshuizen die ooit de villa vergezelden. Aan de achterkant ligt de vijvervallei met daarin de imposante vijver die Landgoed Klingelbeek al decennia siert. Het Vijverhuis bestaat uit 3 grondgebonden royale geschakelde villa's, met 3 lagen: begane grond, 1e verdieping en een ruime kelder.

Over Landgoed Klingelbeek
Het landgoed is in 2015 aangekocht door ontwikkelaar Schipper Bosch. In overleg met omwonenden, Buro Harro en Dyvik Kahlen Architects is er een masterplan gemaakt. Landgoed Klingelbeek wordt een plek met een mix van functies; een plek waar wonen, werken, spelen en ontspannen samengaan. Geen geïsoleerd terrein maar een verbindende schakel, met het bestaande volop benut: de Villa, de bomen én het unieke zicht op de Rijn. 

De startverkoop vindt plaats op Industriepark Kleefse Waard (IPKW). Aanmelden is een vereiste omdat IPKW een afgesloten terrein is. Aanmelden kan per mail via info@landgoedklingelbeek.nl.

Bekijk de projectwebsite

In het kort: 

  • Datum: zaterdag 16 februari 2019
  • Tijd: inloop tussen 11:00 en 13:00 uur
  • Locatie: Restaurant De Waard, Industriepark Kleefse Waard - Westervoortsedijk 73 Arnhem
  • Aanmelden: mail naar info@landgoedklingelbeek.nl
Deel dit artikel:
LinkedIn Facebook

Andere nieuwsartikelen

Alle nieuwsartikelen