Bekijk de Warm Protest sjaal bij Designbeurs OBJECT in Rotterdam

07-02-2023

Komend weekend is de Warm Protest sjaal te zien op designbeurs OBJECT in het HAKA-gebouw in Rotterdam. Verspreid over maar liefst vijf verdiepingen laat OBJECT het werk zien van zowel aanstormend ontwerptalent als gerenommeerde ontwerpers, gevestigde interieurmerken, en kunstgaleries. Schipper Bosch is trots dat de sjaal op deze manier een groter podium krijgt.

Bart Schoonderbeek, directeur Schipper Bosch: “Door deze sjaal te verspreiden wil Schipper Bosch de duurzame boodschap letterlijk voelbaar maken. De sjaal, die je draagt en omarmt, is onderdeel van je dagelijks leven. Het herinnert je eraan dat je een duurzame(re) keuze kunt maken. Bovendien maak je door het dragen van de sjaal een statement en je geeft opening voor discussie. Zo gaan we samen op weg naar een betere wereld.”

Duurzame vervaardiging sjaal
Bij de kringloop zijn maandenlang lakens ingezameld, vervolgens heeft modeontwerper Hul le Kes er sjaals van gemaakt. Deze zijn vervolgens door BrightWhiteStudio bedrukt met het design van Dana Dijkgraaf door middel van een zeefdruk met ecologische inkt op waterbasis.

OBJECT is te bezoeken van 10 tot en met 12 februari 2023
Meer informatie en tickets via deze link. 

Deel dit artikel:
LinkedIn Facebook

Andere nieuwsartikelen

Alle nieuwsartikelen