Zwitsal Buitenstad

Schipper Bosch is de trotse eigenaar van het historische Zwitsalterrein in Apeldoorn. Samen met de gemeente Apeldoorn, de huidige groep ondernemers op het terrein, omwonenden en andere belanghebbenden hebben we het afgelopen jaar gewerkt aan een ontwikkelvisie.

Plan
Als het aan ons ligt worden de cultuurhistorische waarden en toekomstbestendigheid leidend bij de herontwikkeling: vrijwel alles wordt behouden en de schoorsteen wordt teruggebracht tot de oude hoogte en wordt het hoogste punt. Er komt nieuwbouw voor wonen, maar die gaat niet de boventoon voeren en wordt duurzaam; er wordt gebouwd in hout.

Betrokkenheid
Schipper Bosch wil voor de lange termijn betrokken zijn bij Zwitsal – als eigenaar, ontwikkelaar, ondernemer én gebruiker. Want betrokkenheid en aanwezigheid zijn een voorwaarde om ergens aan de slag te gaan. Het is een vereiste om de plek te begrijpen.

Op de hoogte blijven?
Inschijven voor de nieuwsbrief kan via de gele knop hieronder. Wel kan het even duren voordat we nieuws te melden hebben.

Bekijk website

Op dit moment wordt dit formulier veranderd, het kan zijn dat uw reactie niet of niet correct verwerkt kan worden. De verwachting is dat dit binnen enkele uren klaar is. U wordt aangeraden tot die tijd geen formulieren in te vullen.

Vul onderstaand formulier in en we houden u op de hoogte.

Bedankt voor de inschrijving!
In uw mailbox zit nu van ons een bevestigingse-mail. Niet? Dan zit deze misschien in de junkmailbox. We proberen zo vaak mogelijk updates te sturen. Houd er rekening mee dat - met name in de eerste fase van het project – er nog niet veel nieuwe ontwikkelingen zijn. Het kan dus even duren voordat er een update van ons komt!

Functie:
Wonen + aanvullende functies

Partners:
Gemeente Apeldoorn
ZUS
51N4E
Team V Architectuur
Steenhuis Meurs
Urbix vastgoedprojecten

Locatie:
Vlijtseweg, Apeldoorn

Deel dit project:
LinkedIn Facebook