Zwitsal Buitenstad

Zwitsal Buitenstad
Het Zwitsalterrein in Apeldoorn transformeert van fabriekscomplex in levendige stadswijk: Zwitsal Buitenstad. Door het huidige bedrijventerrein te verrijken met woningen en faciliteiten, brengen we wonen, werken en recreëren samen op één plek. Daarmee wordt Zwitsal Buitenstad een aanvulling op de binnenstad, met de binnenstedelijke voorzieningen en kwaliteiten, maar dan buiten het centrum en omringd door de cultuurhistorische muren van de oude fabriek. In Zwitsal Buitenstad ontwikkelen we met aandacht en voor de lange termijn, waarbij we op een vernieuwende manier omgaan met energie, wonen en de publieke ruimte.

Op de hoogte blijven?
Inschijven voor de nieuwsbrief kan via de gele knop hieronder. Wel kan het even duren voordat we nieuws te melden hebben.

Bekijk website

Op dit moment wordt dit formulier veranderd, het kan zijn dat uw reactie niet of niet correct verwerkt kan worden. De verwachting is dat dit binnen enkele uren klaar is. U wordt aangeraden tot die tijd geen formulieren in te vullen.

Vul onderstaand formulier in en we houden u op de hoogte.

Bedankt voor de inschrijving!
In uw mailbox zit nu van ons een bevestigingse-mail. Niet? Dan zit deze misschien in de junkmailbox. We proberen zo vaak mogelijk updates te sturen. Houd er rekening mee dat - met name in de eerste fase van het project – er nog niet veel nieuwe ontwikkelingen zijn. Het kan dus even duren voordat er een update van ons komt!

Functie:
Wonen + aanvullende functies

Partners:
Gemeente Apeldoorn
ZUS
51N4E
Team V Architectuur
Steenhuis Meurs
Urbix vastgoedprojecten

Locatie:
Vlijtseweg, Apeldoorn

Deel dit project:
LinkedIn Facebook