Visie

De omgeving is maakbaar

Het familiebedrijf Schipper Bosch richt zich al 30 jaar via het ontwikkelen van gebieden, projecten en producten op het creëren van bijzondere plekken. Typerend is onze kijk op kwaliteit, de visie op ondernemen, het verlangen naar vernieuwing en het zoeken naar duurzame oplossingen. We creëren plekken waar we trots op zijn en ons leven lang trots op blijven.

Overtuiging
Schipper Bosch is gebouwd op een overtuiging en mentaliteit die we met ons team en onze relaties delen. Een overtuiging dat onze omgeving maakbaar is en onze dromen werkelijkheid kunnen worden. Een mentaliteit waarmee we projecten aanpakken die we maatschappelijk relevant vinden, die economische waarde genereren, vernieuwend zijn, schoonheid brengen en waar we blij van worden.

Wij zijn niet bang om het anders te doen. Om een gebied dat al tijden onbenut is aan te pakken, een gebouw dat ergens al dertig jaar staat te verplaatsen of ergens een plek van te maken door er een Dutchtub neer te zetten. Bij herontwikkeling gaan we altijd voor energielabel A en bij de inrichting van een gebied en gebouw zorgen we ervoor dat mensen elkaar als vanzelf ontmoeten.

Wanneer gaan we ergens aan de slag? Als we er kunnen zijn – want fysieke aanwezigheid is belangrijk om een plek te begrijpen – en als we er willen zijn – want betrokkenheid is een voorwaarde.

Beter begrijpen waarom we dit doen? Lees de krant!
 

Fons Asselbergs, voormalig directeur van de Rijksdienst voor de Monumentenzorg:

“Eerst Michel Schoonderbeek en daarna zijn zonen Bart (algemeen directeur) en Floris (creatief directeur) leiden een bedrijf dat een heel eigenzinnige bijdrage levert aan het herontwikkelen van stedelijke gebieden en complexen, het creëren van opmerkelijke architectuur, van bijzondere gebouwen en het organiseren van nieuwe bedrijfsvormen en werkgemeenschappen. Nieuwe economische en sociale omgangsvormen behoren tot de culturele profilering van Schipper Bosch.” 

In het kort:

Schipper Bosch is gebouwd op de overtuiging dat onze omgeving maakbaar is en onze dromen werkelijkheid kunnen worden.

Vragen?

Mail ons of bel:
(033) 451 90 22

Festival 25 jaar Schipper Bosch

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op