Hoek Brahmsstraat/ Schubertstraat Elst

Begin 2019 heeft Schipper Bosch een braakliggend stuk grond op de hoek van de Brahmsstaat en de Schubertstraat in Elst aangekocht met als doel daar woningen te bouwen. Er ligt een plan om acht woningen - vier twee-onder-een-kappers met twee woonlagen en een kap – te bouwen. Parkeren kunnen de nieuwe bewoners straks op hun eigen perceel.

De bestemming van het stuk grond moest gewijzigd worden van detailhandel naar wonen. Deze procedure wordt naar verwachting in november 2021 afgerond. Daarna kan de omgevingsvergunning ingediend worden. Parallel wordt gewerkt aan een bouwplan dat we later dit jaar nog met de omgeving delen. 

We hopen begin 2022 te kunnen starten met de bouw.


Op dit moment wordt dit formulier veranderd, het kan zijn dat uw reactie niet of niet correct verwerkt kan worden. De verwachting is dat dit binnen enkele uren klaar is. U wordt aangeraden tot die tijd geen formulieren in te vullen.

Vul onderstaand formulier in en we houden u op de hoogte.

Bedankt voor de inschrijving!
In uw mailbox zit nu van ons een bevestigingse-mail. Niet? Dan zit deze misschien in de junkmailbox. We proberen zo vaak mogelijk updates te sturen. Houd er rekening mee dat - met name in de eerste fase van het project – er nog niet veel nieuwe ontwikkelingen zijn. Het kan dus even duren voordat er een update van ons komt!

Functie:
Wonen

Oplevering:
2022

Architect:
Schipper Bosch Projecten

Locatie:
Brahmsstraat, Schubertstraat, Elst

Deel dit project:
LinkedIn Facebook

Andere projecten

Alle projecten