Werkwijze

Zo doen we dat!

Voor en met diverse opdrachtgevers ontwikkelen wij gebieden, projecten en producten. Met onze eigen ontwikkelaars, bouwers, ontwerpers, uitvoerders, architecten en communicatiespecialisten kiezen we voor een integrale aanpak en zijn we flexibel en in staat snel te handelen. We maken snel en zorgvuldig een analyse, vertalen dat in een beeldende visie en betrekken onze stakeholders.

Wij geloven dat bij samenwerking kwaliteit altijd voorop moet staan, als uitgangspunt en als doel. Het gaat om mooie dingen doen en maken. Onze gezamenlijke aanpak: het probleem isoleren en simpel maken, potenties benutten en vanuit inspiratie tot innovatie komen. Van klein (S, zoals de Guidelight) en middelgroot (M, HOOG VUUR) tot groot (L, Maanlander) en heel groot (XL, IPKW): samen creëren we plekken waar je blij van wordt.

Dit alles doen we vanuit het Projectbureau en met verschillende divisies van Schipper Bosch.


Harry Starren, voorzitter van de federatie van de Nederlandse creatieve industrie en decaan van de Nederlandse School: 

“Het kenmerk van Schipper Bosch is verder gaan, maar het anders doen dan wat gebruikelijk is of wat anderen doen. Ook blijven leren en het hoofd erbij houden, je niet gek laten maken. Het bedrijf herhaalt zich telkens anders, steeds in een iets ander perspectief. De onzekerheid betreden, het nieuwe toch weer doen. Van stenen naar beleving en van beleving naar meedoen. Denken in verbindingen omdat de optelsom dingen mogelijk maakt, wat apart niet lukt. Dingen die er toe doen.” 

In het kort:

Wij geloven dat bij samenwerking kwaliteit altijd voorop moet staan, als uitgangspunt en als doel.

Vragen?

Mail ons of bel:
(033) 451 90 22

Winnaar Gouden Piramide

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op