Werkvoorbereider

Als Werkvoorbereider bij Karbouw heb je veel touwtjes in handen. Je bent een ‘alleskunner’ die werkzaam is op het gebied van technische en financiële voorbereiding en bewaking. Je bent zelfstandig verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding van werkzaamheden en draagt bij aan het bewaken van de contractuele afspraken.

Voor de projecten controleer en beoordeel je de aanvraag en tekeningen. Indien nodig inventariseer en inspecteer je het object. Je vraagt prijzen aan bij toeleveranciers en onderaannemers. Op basis van de wensen van de klant stel je een offerte op met daarbij bijbehorende alternatieven. Aan de offerte ligt een begroting ten grondslag waarbij nagedacht is over een efficiënte uitvoering en er rekening is gehouden met korte lijnen.

Na het verkrijgen van de opdracht draag je als werkvoorbereider de zorg voor de algehele werkvoorbereiding van het project. Denk hierbij aan het opstellen van de planning, het bestellen van materialen, het inzetten van onderaannemers en het maken van tekeningen. Daarbij stel je bij  meer- en minderwerken calculaties op van het project en ga je contacten onderhouden met de opdrachtgever.

Een uitdagende baan binnen een onderneming met een ondernemende bedrijfscultuur en een jong en gedreven team.

Van onze nieuwe collega vragen wij:

  • Een afgeronde MBO-opleiding Bouwkunde;
  • Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie en branche;
  • Je kunt gestructureerd en overzichtelijk werken en hebt geen probleem met tijdsdruk en deadlines;
  • Je bent resultaatgericht en hebt een scherp financieel inzicht;
  • Je neemt initiatief en bent secuur in de uitvoering van je werkzaamheden;
  • Je bent beleefd en ziet er representatief uit;
  • Je kunt organiseren en plannen;
  • In het bezit van rijbewijs B;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Fulltime beschikbaar.


Over Karbouw
Karbouw heeft als bouwonderneming al meer dan 30 jaar ervaring. Wij zijn bedreven in bouw en beheer en hebben onze eigen timmerwerkplaats. Onze jarenlange ervaring en gedegen vakkennis zetten we in om projecten te realiseren. Wij zijn een compact bedrijf met korte lijnen, heldere communicatie en betrokken medewerkers. Al onze medewerkers zijn gespecialiseerd, hebben een achtergrond in de bouw en passie voor het vak. Kijk voor meer informatie op www.karbouw.nl.

Interesse?
Stuur je sollicitatie (motivatie en CV, bij voorkeur met foto) t.a.v. Marco Berger naar receptie@karbouw.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer nu
Deel deze vacature:
LinkedIn Facebook