De Kleine Campus

Eigentijdse werkplek

Vlakbij het stadscentrum en aan de rand van het Spijkerkwartier ligt het voormalige Stedelijk Gymnasium van Arnhem. Sinds begin 2014 wordt dit monumentale pand ontwikkeld tot eigentijds bedrijfsverzamelgebouw onder de naam De Kleine Campus. De Kleine Campus is een vestigingsplek voor bedrijven en individuen die geloven in een duurzame werkomgeving, waar een dynamisch gebruik van zowel ruimte, kennis als faciliteiten leidt tot een beter resultaat en blijere mensen.

Het idee van De Kleine Campus is de ideale woon- en werkplek te creëren. Kwaliteiten die belangrijk zijn in een woonomgeving – zoals groen, rust, ruimte, bewegen en gezond eten – verdienen ook een plek in je werkomgeving. Vanuit nieuwe behoeftes ontwikkelen we onze ideeën: praktische oplossingen voor een creatief bestaan. 

Op De Kleine Campus kun je wonen, een kantoor of werkplek huren, koffie en lunch halen in het Kleine Campus Café en bijvoorbeeld yoga- of muzieklessen volgen. Ook geloven we in het delen van faciliteiten. Zo kun je een abonnement op de gedeelde werkplaats nemen, besprekingen houden in de gedeelde vergaderruimtes en werken of ontspannen in de gedeelde groene buitenruimte. 

Bekijk website

In het kort:

Faciliteiten
- Verhuur kantoren, werkplaatsen, flexplekken en ateliers
- Gedeelde vergaderruimtes
- Kantoortuin
- Kleine Campus Café

Omvang
- 1 hectare
- 45 huurders

Rol Schipper Bosch
- Eigenaar
- Ontwikkelaar
- Beheerder

Partners
- Buro Harro
- Studio FS
- Karbouw
- VIC

Locatie
Statenlaan 8, Arnhem

Hier huren?
Yvette Gubbels
026 384 46 40
yvette@dekleinecampus.nl

Deel dit project:
LinkedIn Facebook

Uw gebied (her)ontwikkelen?

Neem contact op