De Nieuwe Stad in actie voor 3FM Serious Request

20-12-2021

Afgelopen zaterdag was de aftrap van Serious Request op de Oliemolenhof in De Nieuwe Stad in Amersfoort. Tot en met 24 december haalt 3FM vanuit het Glazen Huis zoveel mogelijk geld op voor het Wereld Natuur Fonds. Dit kan door middel van een donatie, een plaat aan te vragen of door in actie te komen. En dat laatste hebben de bewoners van De Nieuwe Stad gedaan! Van 24-uur fietsen op het balkon door Twynstra Gudde tot een speciale game van Inquisitive waarin je virtueel bomen plant in De Nieuwe Stad.
Deze en nog veel meer mooie acties van bewoners uit het gebied zijn te bekijken via deze website.

Schipper Bosch heeft het terrein van De Nieuwe Stad ter beschikking gesteld. Kom jij ook in actie om geld in te zamelen voor het WNF om de regenwouden van Zuid-Amerika te beschermen en te herstellen? 
Klik op deze link voor meer informatie

Corona-update:
In verband met de coronamaatregelen is het helaas niet meer mogelijk om spontaan een bezoekje te brengen aan het Glazen Huis. Kun je dan helemaal niet meer langskomen? Toch wel. Ieder uur nodigt 3FM een beperkt aantal huishoudens of tweetallen uit met een bijzonder verhaal of actie om een bezoekje te brengen aan de brievenbus van het Glazen Huis. Wil jij komende week graag je cheque overhandigen, heb je een toffe actie waarover je wil vertellen of een mooi en belangrijk verhaal bij jouw aangevraagde plaat? Meld je aan via 3fm.nl/langskomen. 3FM neemt met een aantal mensen contact op over hoe en wanneer dit mogelijk is.

Deel dit artikel:
LinkedIn Facebook

Andere nieuwsartikelen

Alle nieuwsartikelen