De ambitie vormgeven van Zwitsal Buitenstad

20-06-2024

Met de nieuwe (huis)stijl willen we de diversiteit van Zwitsal Buitenstad benadrukken, en laten zien dat het een gebied in ontwikkeling is. Waarbij de herkenbare elementen bijdragen aan eenheid en verbinding in het gebied.

Omringd door de cultuurhistorische muren van de oude fabriek, biedt Zwitsal Buitenstad de voorzieningen en kwaliteiten die bij een binnenstad passen, maar dan buiten het centrum. Door het huidige bedrijventerrein te verrijken met woningen en faciliteiten, brengen we wonen, werken en recreëren hier samen op één plek.

Deze ambitie vormt de basis voor de grafische vormgeving, die we de afgelopen tijd samen met 75B hebben ontwikkeld. Met onze (huis)stijl willen we de diversiteit van de plek benadrukken, en laten zien dat het een gebied in ontwikkeling is.

Het kleurgebruik, de twee inkepingen die van elk vlak een Z maken, de combinatie van zachte en harde vormen: allemaal laat het de schijnbare tegenstelling zien tussen buiten en stad. Waarbij de herkenbare elementen bijdragen aan eenheid en verbinding in het gebied.

Het abstracte karakter biedt als het ware een podium: het geeft ruimte aan de ontwikkelingen en de gebruikers van Zwitsal Buitenstad.

Bekijk de nieuwe website van Zwitsal Buitenstad via deze link. 

 

Deel dit artikel:
LinkedIn Facebook

Andere nieuwsartikelen

Alle nieuwsartikelen