De Arnhem Electricity Week is van start gegaan met Club Transition

28-05-2024

Gisteren vond Club Transition, het openingsevent van de Arnhem Electricity Week, plaats in de nieuwe eventspace bij Act Eventstudios op IPKW in Arnhem. Bezoekers lieten zich tijdens het programma inspireren met lezingen, onderzoek en innovaties op het gebied van de energietransitie.

Daarnaast vond de symbolische overdracht van het Connectr Innovation Lab aan het energie-ecosysteem plaats. Bart Schoonderbeek: “wij zijn eigenaar van de gebouwen maar er zijn vele mensen eigenaar van het park. Dat is een nieuwe fase waarin we zitten. Onze rol daarin is de gebouwen en buitenruimte faciliteren. Wij denken dat architectuur, toffe gebouwen en goede plekken leiden tot nieuwe verbindingen en innovatie. Als er dan een organisatie als Connectr ontstaat, waar hele goede, visionaire mensen achter gaan staan dan nemen wij de stap om een gebouw te maken waar verbinding en ontmoeting plaats kan vinden.”  

Met een druk op de knop werd vervolgens het mini-bos in het Innovation Lab besproeid. Door de bomen regelmatig te benevelen, zorgen we ervoor dat het bos gezond blijft en haar volledig potentieel bereikt.

Voor het energie-ecosysteem is er voortdurende samenwerking, innovatie en ondersteuning nodig om te kunnen groeien en de energietransitie te versnellen. Met de fysieke locatie van het Connectr Innovation Lab leveren we daaraan een belangrijke bijdrage.

Foto's: Michèle Giebing

Deel dit artikel:
LinkedIn Facebook

Andere nieuwsartikelen

Alle nieuwsartikelen