Foreland Studios presenteert de resultaten van het Hydromax-programma op IPKW

23-05-2022

De afgelopen honderd dagen heeft een team van Foreland Studios bestaande uit 15 ontwerpers, kunstenaars en architecten – waaronder Floris Schoonderbeek - zich verdiept in de technologie achter waterstof en haar maatschappelijke rol in de energietransitie. Want de energietransitie is nu urgenter dan ooit. Het project heeft de naam Hydromax gekregen. 

Foreland Studios is een gloednieuwe artistieke onderzoeksstudio midden op Industriepark Kleefse Waard. Tussen alle innovatieve bedrijven, werkt Foreland Studios met een interdisciplinair team van onderzoekers aan nieuwe perspectieven op technologische ontwikkelingen.

Op 4 juni presenteert Foreland Studios de resultaten van het Hydromax-programma in een reeks kritische projecten. Binnen de industriële setting van IPKW is dit een unieke kans om deze werken te ervaren en in gesprek te gaan met de makers.

Datum: 4 juni,
Tijd: 13:00 tot 17:00
Locatie: Industriepark Kleefse Waard, Westervoortsedijk 73, Arnhem Gebouw CB006
Aanmelden niet nodig. 

Mocht je op 4 juni verhinderd zijn dan ben je ook welkom op het speciale event op 3 juni. van 16.00 tot 17.30 uur. Je kan je aanmelden voor het event van 3 juni door te mailen naar sabine@foreland.eu. 

Foto's: Studio Renate Boere

Deel dit artikel:
LinkedIn Facebook

Andere nieuwsartikelen

Alle nieuwsartikelen