Groundfridge op de Dutch Design Week

11-10-2019

Ontwerper Floris Schoonderbeek lanceert zijn prijswinnende product ‘The Groundfridge’ tijdens de Dutch Design Week (DDW). Bezoekers kunnen zien hoe het Groundfridge project zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld van concept naar volwaardig product dat perfect past in de huidige tijd.

De Groundfridge is een volledig autonome en natuurlijk gekoelde kelder voor duurzame voedsel- en wijnopslag. Het isolerende vermogen, de kou van de grond in combinatie met aanzuiging van koele lucht gedurende de nacht zorgt voor een constant kelder klimaat. Het beantwoordt aan de behoeften van mensen en bedrijven die moderne, zelfvoorzienende levens leiden. Bovendien is het de goedkoopste kelder zonder bouwvergunning. De Groundfridge is een continue innovatie die zich aanpast aan steeds veranderende behoeften en omstandigheden.

Nieuw
Eén van de hoogtepunten van de DDW is de lancering van de nieuwste Groundfridge innovatie: The Chiller. Een actieve koeler voor extra koelvermogen tijdens de heetste Nederlandse zomers, voor Zuid-Europese klimaten en gegarandeerde temperaturen voor professioneel gebruik. Door duurzame koeling wereldwijd beschikbaar te maken kan de droom van de ontwerper, om de manier waarop we denken over en omgaan met koeling te veranderen, worden gerealiseerd.Bezoek ons in het Klokgebouw in hal 4, standnummer 4.11, van zaterdag 19 oktober tot en met zondag 27 oktober van 11.00-18.00 uur. Het Klokgebouw is uitsluitend toegankelijk met een DDW-ticket.

Als je meer informatie wilt over het gebruik, de installatie of technische specificaties, ga dan naar www.groundfridge.com of volg ons op Instagram @groundfridge_

Deel dit artikel:
LinkedIn Facebook

Andere nieuwsartikelen

Alle nieuwsartikelen