Kom naar de Open Dag van IPKW

18-09-2018

Op zaterdag 6 oktober a.s. staat Industriepark Kleefse Waard (IPKW) geheel in het teken van innovatie en techniek. IPKW bundelt haar krachten met INNOVATE festival en Techniekdag Arnhem en organiseert de INNOVATE Experience. Een dag waar bedrijven van IPKW, techneuten, wetenschappers, kunstenaars en designers hun innovaties laten zien. Met ruim 100 activiteiten voor jong en oud valt er genoeg te zien en te beleven.

Meer dan 100 gratis activiteiten

Als onderdeel van de Innovate Experience kunnen bezoekers ook een kijkje nemen achter de schermen van tientallen bedrijven die op IPKW zijn gevestigd. IPKW wil graag laten zien wat voor mooie initiatieven, processen, projecten en ontwikkelingen er gaande zijn achter de poort. Zo kan er kennis worden gemaakt met het vervoer van de toekomst. In het speciale ingerichte waterstofplein (H2 area) kan de bezoeker onder andere waterstof tanken en meerijden met de waterstofbus en waterstofauto. Op het New Mobility plein is alles te zien en te leren over elektrisch rijden én kan men proefritjes maken in de nieuwste elektrische auto’s.
Ook kunnen bezoekers zelf de handen uit de mouwen steken: het plastic afval van bedrijven op IPKW recyclen tot een toffe smiley-sleutelhanger, een eigen race-auto of robot maken van resthout van Platowood en Accoya® of racen op een elektrische crossmotor.

In de Techniekhal kunnen kinderen tot en met 16 jaar kennis maken met techniek door middel van vele technische doe-activiteiten. Kortom een dag volop spannende en interessante activiteiten voor jong en oud.

Kijk voor het hele programma op ipkw.nl/opendag

Meer nieuws van Schipper Bosch

Deel dit artikel:
LinkedIn Facebook

Andere nieuwsartikelen

Alle nieuwsartikelen