Laatste activiteit in Open Hof Kerk in Wolfheze: expositie kunstenaar Jacques Blommestijn

30-10-2020

Eind vorig jaar kocht Schipper Bosch de Open Hof Kerk in Wolfheze met als doel de kerk te herontwikkelen. Er zijn plannen om woningen in de kerk te realiseren. Maar voor het zo ver is zal de leegstaande kerk in november en december een aantal weekenden het decor vormen van de expositie van kunstenaar Jacques Blommestijn. Zelf inwoner van Wolfheze en erg enthousiast dat hij de kans krijgt om de laatste activiteit in de kerk te kunnen organiseren.

De titel van de expo van Jacques - LIFE REINVENTED, het nieuwe denken in Amerika - verwijst naar de snel veranderende en vernieuwende samenleving waarbij duurzaamheid een rol speelt. Maar ook naar nieuwe betekenissen op het gebied van waarden en normen.  Het werk bestaat naast traditionele technieken als beeldhouwwerk en schilderijen vooral uit installaties van samengevoegde bijzondere materialen die met elkaar een betekenisvol beeld vormen.

Iedereen is welkom om langs te komen. Uiteraard worden de RIVM-richtlijnen nageleefd; goede ventilatie, een duidelijke looproute en genoeg ruimte om 1,5 meter aan te houden.

Wat: Expositie van Jacques Blommestijn
Waar: Open Hof Kerk, Lawijckerhof 6, Wolfheze
Wanneer: 28+29 november, 5+6 december en 12+13 december 2020 van 11:00u tot 17:00u

 

Deel dit artikel:
LinkedIn Facebook

Andere nieuwsartikelen

Alle nieuwsartikelen