Schipper Bosch wint Gouden Parel Eemvallei 2022

07-12-2022

Bart en Floris Schoonderbeek hebben met Schipper Bosch de Gouden Parel Eemvallei 2022 gewonnen. Gisteravond is deze feestelijk uitgereikt in het Meander Medisch Centrum. De Gouden Parel is een prijs die OnderNamen elk jaar uitreikt aan een ondernemer uit de regio die zich op verschillende vlakken heeft weten te onderscheiden. 

Uitgever Marlon de Jager-Wessel van OnderNamen: "Schipper Bosch is een echte Gouden Parel. De inzet van Bart en Floris met betrekking tot het beter maken van de stad Amersfoort, is blijkbaar niet onopgemerkt gebleven. Van harte gefeliciteerd Bart en Floris!" 

Live stemmen
Het publiek kon in de weken voorafgaand aan de avond al een stem uitbrengen. De genomineerden werden vooraf én op het podium geïnterviewd. Op basis van deze interviews konden de leden en de vakjury van OnderNamen gisteravond live stemmen en Bart en Floris kwamen dus als winnaars uit de bus. 

Bart en Floris zijn trotse winnaars: "Dit is echt een prijs voor het hele bedrijf. We doen het met z’n allen en we gaan het ook met z’n allen vieren!"

Drie genomineerden
De verkiezing start met drie genomineerden die zijn aangedragen door collega-ondernemers en andere betrokkenen uit de regio. Naast Bart en Floris waren genomineerd: Marlijn van der Valk (Van der Valk Hotel Amersfoort-A1) en Martijn Engwerda, Marc Nanninga & Menno Bos (ITEQ).

 

Deel dit artikel:
LinkedIn Facebook

Andere nieuwsartikelen

Alle nieuwsartikelen