Start verkoop Nefkens Park: 22 juni 2019

20-05-2019

Zaterdag 22 juni a.s. is het zo ver: de appartementen van Nefkens Park gaan in de verkoop.

In het markante Nefkensgebouw in Amersfoort worden twintig luxe appartementen en vier volwaardige penthouses gerealiseerd. De grote buitenruimtes, spectaculaire uitzichten over de prachtige Amersfoortse binnenstad en de Utrechtse Heuvelrug, een gezamenlijke klusruimte, eigen parkeerplaatsen in de kelder en de mogelijkheid tot een garagebox zorgen voor een unieke woonbeleving. In de plint komen short stay-appartementen en horeca. Kijk op nefkenspark.nl voor meer informatie.

Details start verkoopbijeenkomst
Datum: zaterdag 22 juni 2019
Tijd: inloop tussen 11:00 uur en 13:00 uur
Locatie: Utrechtseweg 29-31 (vierde verdieping van het Nefkensgebouw)

Tijdens deze bijeenkomst worden de plattegronden, de impressies van de woningen en de verkoopinformatie gepresenteerd en tegelijk kunnen potentiele kopers hun interesse in een of meerdere appartementen kenbaar maken. 

Aanmelden voor de Start Verkoop?
Dat kan! Omdat wij graag willen weten met hoeveel mensen we rekening moeten houden, is aanmelden belangrijk. Dat kan door een mail te sturen naar info@nefkenspark.nl. Wilt u daarin ook aangeven met hoeveel personen u denkt te komen?

Een bezoek aan de bouwplaats
Omdat we niet alleen de plannen met u willen delen, maar u ook willen laten beleven hoe het is om op deze plek te zijn, organiseren we de start verkoopbijeenkomst op de vierde verdieping van het Nefkensgebouw. Het is belangrijk dat u zich realiseert dat we een bouwplaats betreden. Uiteraard zorgen we dat u daar veilig kunt rondlopen, dat het passend aangekleed is en dat er een werkende lift aanwezig is. 

Wanneer u zich inschrijft voor de start verkoop, krijgt u te zijner tijd een mail met daarin alle praktische gegevens voor deze dag.

Ga naar de projectwebsite

Meer nieuws van Schipper Bosch

Deel dit artikel:
LinkedIn Facebook

Andere nieuwsartikelen

Alle nieuwsartikelen