The Future of Us – The New World: 8 oktober

04-10-2021

Vanuit de Industrial Studios op Industriepark Kleefse Waard (IPKW), vindt op vrijdag 8 oktober a.s. de derde editie van het hybride congrestival The Future of Us - The New World plaats. 

Veelzijdig en inspirerend programma
Kom ook en stap in deze online tijdmachine. Terug in de tijd gaan we zeker niet, we kijken vooruit. Hoe ziet de nieuwe wereld eruit? Onze economie draait op volle toeren, alles is circulair, energie wordt duurzaam opgewekt en innovaties reiken tot in de hemel. Wat zeggen we? Innovaties reiken veel verder, tot in het heelal.
Visionairs, uitvinders, waarmakers, politici, ondernemers, wetenschappers, studenten, startups en jij vinden elkaar op dit online festival. Er komen bekende sprekers zoals o.a. Barbara Baarsma (Rabo Carbon Bank), schrijfster Tine Hens (Technologie gaat ons redden, toch?) en theatermaakster Marjolijn Heemstra (The New World). Ook zijn er verschillende experts die hun kennis gaan delen over circulaire economie en energietransitie. 

Bekijk deze link voor het volledige programma.

Uitreiking Jan Terlouw Innovatieprijs
Tot slot is de uitreiking van de Jan Terlouw Innovatieprijs, voor de meest innovatieve en duurzame ondernemer van Oost-Nederland door niemand minder dan Jan Terlouw. Met de prijs, die dit jaar voor maar liefst de elfde keer wordt uitgereikt, geeft Kiemt duurzame innovatieve ondernemers een boost.

Over The Future of Us
The Future of Us wordt georganiseerd door Kiemt en Industriepark Kleefse Waard om toekomstmakers bij elkaar te brengen. 

Industriepark Kleefse Waard (IPKW) is een prijswinnend bedrijventerrein dat duurzame en energie-gerelateerde bedrijven huisvest, faciliteert en met elkaar verbindt. Samen met de overheid, het onderwijs en het bedrijfsleven werken zij aan de cleantech campus van de toekomst.

Kiemt versnelt de energietransitie, de transitie naar de circulaire economie en bevordert het innovatieve ondernemersklimaat. Zij faciliteren, ondersteunen en adviseren hun netwerk van ondernemingen, overheid, onderwijs- en onderzoeks­instellingen bij complexe vraagstukken.

Aanmelden
Het festival wordt live gestreamd vanuit de Industrial Studios op IPKW en is, na aanmelding, online te volgen.
Meld je aan via deze link om de toegangslink te ontvangen. Online deelname is gratis. 
https://www.thefutureofus.nl/aanmelden/

The Future of Us – The New World 
Waar: Online  
Wanneer: Vrijdag 8 oktober 2021, 10.00 – 18.00 uur
Toegang: Gratis 

Deel dit artikel:
LinkedIn Facebook

Andere nieuwsartikelen

Alle nieuwsartikelen