Update Landgoed Klingelbeek (met mooie foto's!)

20-03-2020

Het was een prachtige dag op Landgoed Klingelbeek in Arnhem. Je zou bijna vergeten wat er allemaal speelt in Nederland op deze serene plek aan de Rijn. Fotograaf Walter Herfst maakt regelmatig foto’s om de voortgang van de bouw vast te leggen, zo ook deze week.

Er komen 6 nieuwe gebouwen – 24 woningen - op Landgoed Klingelbeek die de historische villa zullen vergezellen. De eerste twee gebouwen: het Bosgebouw en het Vijverhuis zijn bijna klaar voor oplevering.

Bouwupdate
Bouwer Karbouw is druk met het afwerken van de binnenzijde. De schilder is begonnen met het schilderen van de binnenwanden en de tegelzetter legt op dit moment het natuursteen in de algemene ruimtes in het Bosgebouw. Bij het Vijverhuis wordt nu gewerkt aan het kleuren van de gevel. Deze krijgt dezelfde lichte - bijna witte - kleur als de historische Villa. Ook liggen de eerste zonnepanelen inmiddels op de daken.

Ondertussen is VIC landscapes begonnen met het aanleggen van het landschap. De oude bomen en vijver hebben hun historische plek behouden. Er omheen worden nieuwe planten en bloemen toegevoegd in een weelderig, natuurlijk landschap.

Er zijn nog een paar appartementen beschikbaar van fase 1. Kijk op www.landgoedklingelbeek.nl voor meer informatie. Fase 2 gaat later dit jaar in de verkoop.

Fotocredits: Walter Herfst

Deel dit artikel:
LinkedIn Facebook

Andere nieuwsartikelen

Alle nieuwsartikelen