Werken op bijzondere plekken in Amersfoort: bekijk de vacatures

09-03-2023

Op zoek naar een bijzondere werkplek met leuke collega's? Voor De Nieuwe Stad en sbnl, beide onderdeel van Schipper Bosch, zijn we op zoek naar twee enthousiaste collega's die de teams komen versterken. 
 

De Nieuwe Stad - Vacature Medewerker Hospitality
Aan de rand van het historische centrum van Amersfoort vind je De Nieuwe Stad; de voormalige Prodentfabriek. Bovenop één van de voormalige loodsen van de Prodentfabriek is een twee verdiepingen tellend gebouw ontwikkeld genaamd ‘Het Platform’. Het pand voorziet niet alleen in de huisvesting van adviesbureau TwynstraGudde, maar biedt ook flexwerkplekken en vergaderruimtes voor iedereen: De Nieuwe Stad Flexplek

De Nieuwe Stad zoekt een aanvulling op het team voor twee dagen in de week, bij voorkeur op maandag en vrijdag. Een collega die van A tot Z, zowel voor als achter de schermen, zorgt voor gastvrije en klantgerichte dienstverlening richting gebruikers en bezoekers.
Bekijk de vacature Medewerker Hospitality via deze link.

SBNL - Coordinator Binnendienst
sbnl verhuurt en beheert bijzondere woon- en werklocaties van hoge kwaliteit. Dat doen ze met oog voor gebouw, gebruiker, omgeving en de toekomst en met behulp van proactieve en betrokken huismeesters. 

Sbnl zoekt een coördinator binnendienst voor drie dagen in de week. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de huurders en technisch beheerders. Zij willen graag geholpen worden en dus is het belangrijk om snel te kunnen schakelen. Jij noteert de melding, voert de juiste acties uit en houdt de juiste personen op de hoogte van de voortgang. 

Bekijk de vacature Coordinator Binnendienst via deze link. 

Deel dit artikel:
LinkedIn Facebook

Andere nieuwsartikelen

Alle nieuwsartikelen