Foto's maquette Zwitsal-terrein

06-04-2023

Al enkelen hebben de maquette van het Zwitsal-terrein op 15 februari jl. kunnen bekijken. Inmiddels is de maquette gefotografeerd en kunnen we de beelden delen!

Door middel van deze foto’s geven we in samenwerking met stedenbouwkundig bureau ZUS en architectenbureau 51N4E de uitgangspunten van het ontwerp weer: een levendige stadswijk om te wonen, werken en genieten van evenementen. Op de beelden is onder andere zichtbaar hoe invulling wordt gegeven aan het behoud van het industriële karakter en dat er volop aandacht is voor groen.

Maquette
Tijdens de informatiebijeenkomst op woensdag 15 februari werd de maquette voor het eerst getoond aan omwonenden, belanghebbenden en belangstellenden. Als samenwerkingspartner van de gemeente Apeldoorn – na het winnen van de partnerselectie - maken we dit jaar plannen om dit unieke, historisch waardevolle en levendige stukje Apeldoorn te ontwikkelen naar een plek waar wonen, werken, maken en beleven gecombineerd plaats kunnen vinden.

Benieuwd naar de plannen? Krijg een impressie van het te ontwikkelen Zwitsal-terrein via onderstaande foto's. Of neem een kijkje op de website van Zwitsal Buitenstad

maquette-zwitsal-terrein-totaalbeeld

maquette-zwitsal-terrein-detail 1

maquette-zwitsal-terrein-detail-2

 

Deel dit artikel:
LinkedIn Facebook

Andere nieuwsartikelen

Alle nieuwsartikelen