Nu in de verkoop: het luxe penthouse in de historische villa op Landgoed Klingelbeek

19-05-2023

Op Landgoed Klingelbeek, met haar prachtige ligging in de kromming van de Rijn, is de historische villa gerestaureerd en gemoderniseerd. De appartementen in De Villa zijn verkocht, het bijzondere penthouse op de hoogste verdieping is nog beschikbaar en vanaf nu in de verkoop.

Over De Villa
De Villa is en blijft de blikvanger van Landgoed Klingelbeek. Het monumentale gebouw heeft hoge ramen en vele authentieke details. Ze is het meest uitgesproken in kleur en heeft de meest prominente ligging aan de Rijn. Ook de binnenkant van de Villa is met zorg ontwikkeld en met oog voor oorspronkelijke details.

Fantastisch uitzicht
Het penthouse is een luxe appartement, met een woonoppervlakte van 165 m2, op de hoogste verdieping – dat is de tweede – van De Villa met daardoor fantastisch uitzicht over de Rijn en haar uiterwaarden. Zowel bereikbaar via de trap als lift. Via de ruime hal is de woonkamer met open woonkeuken toegankelijk.

De royale plafondhoogte met houten balken ligt op 2.70 meter hoogte en loopt in de nok door tot circa 4.60 meter. Grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval en prachtig uitzicht op het landgoed en de Rijn. Rondom ligt een ruim dakterras dat vele mogelijkheden biedt. Via de twee sfeervolle slaapkamers is de badkamer bereikbaar. Daarnaast is in het penthouse airco aanwezig.

Het penthouse beschikt over één parkeerplaats op het Villaplein. In overleg is het mogelijk om één extra parkeerplaats te kopen welke is gelegen onder in de parkeerkelder van het Bosgebouw.

Landgoed Klingelbeek
Landgoed Klingelbeek is een plek met veel kwaliteit: de Villa, de bomen, de prachtige ligging aan de Rijn – en toch dicht bij de stad. Op deze unieke locatie gaan we samen wonen, werken, spelen en ontspannen.De gebouwen die zijn toegevoegd, voegen zich in het landschap. Ze hebben een relatie met het landschap en verdwijnen soms in het reliëf, soms tussen de bomen. De nieuwe gebouwen zijn niet de blikvangers, dat zijn de Villa, het landgoed en de Rijn.

Informatie en bezichtiging
Bekijk voor meer informatie of voor het maken van een bezichtigingsafspraak het penthouse op Funda

Meer weten over landgoed Klingelbeek? Bekijk hier de projectpagina of ga naar de website van Landgoed Klingelbeek.

Deel dit artikel:
LinkedIn Facebook

Andere nieuwsartikelen

Alle nieuwsartikelen