Gebouw KB - Connectr Shared Office op IPKW is in gebruik genomen

14-11-2022

Vandaag is het Shared Office van Connectr in Gebouw KB op Industriepark Kleefse Waard (IPKW) in Arnhem in gebruik genomen. Gebouw KB - Connectr Shared Office is een project van Schipper Bosch in het hart van het energy cluster voor ondernemers, kennisinstellingen en overheden die werken aan de energietransitie binnen een dynamische werkomgeving. Door deze partijen ook fysiek bij elkaar te brengen, kunnen kennis en ideeën makkelijk gedeeld worden, zodat innovaties versneld toegepast en opgeschaald kunnen worden. 

De eerste members zijn aan de slag
Peter Molengraaf heette vanochtend samen met Kevin Rijke (directeur van IPKW), Murk Wymenga (de architect van Schipper Bosch), Marcel Hielkema (bestuursvoorzitter van stichting Connectr en Jeroen Herremans (directeur Connectr) vandaag de eerste gebruikers welkom op hun nieuwe werkplek. Onder hen Ecovolt, Floading en SemperPower, die werken aan de drie sleuteltechnologieën die centraal staan bij Connectr; elektrische energietechniek, elektrochemische energieopslag en duurzame aandrijfsystemen. Deze sleuteltechnologieën komen wekelijks terug in de programmering van Shared Office. 

Murk Wymenga; "Als eigenaar en als architecten vinden wij het belangrijk om het verleden zichtbaar te houden. Als we een ingreep doen of iets toevoegen dan mag je dat blijven zien. In Gebouw KB hebben we het verleden verbonden met de toekomst. 

Over Connectr
2030 is morgen. De energietransitie heeft een schaalsprong nodig, wat vraagt om het versneld toepassen en opschalen van innovaties. Connectr zorgt daarvoor, met behulp van een Innovatieprogramma, Innovatielab, Shared Facilities en de Kernorganisatie. Innovaties worden vanuit Connectr direct getest, gedemonstreerd en in de praktijk gebracht.

Aanstaande vrijdag 18 november ben je vanaf 16.00 uur van harte welkom om te toosten op de Milestone Celebration tijdens de Connectr Borrel. Aanmelden hiervoor kan via deze link.

Lees het gehele artikel via deze link. 

Deel dit artikel:
LinkedIn Facebook

Andere nieuwsartikelen

Alle nieuwsartikelen