Het Glazen Huis is weer terug in De Nieuwe Stad!

15-12-2022

NPO 3FM Serious Request komt vanaf aanstaande zondag 18 december in actie voor Het Vergeten Kind vanaf de Oliemolenhof.  In deze week voor kerst voert 3FM traditiegetrouw actie voor het goede doel en zetten de dj’s zich samen met Nederland dag en nacht in om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de vergeten kinderen van dit land. Met deze actie wil 3FM Serious Request kinderen laten zien dat zij wel liefde en aandacht waard zijn. 

Acties vanuit de huurders van De Nieuwe Stad
Terwijl de opbouw van Het Glazen Huis in volle gang is, zijn ook diverse bewoners van De Nieuwe Stad al fanatiek bezig met acties voor 3FM Serious Request. Zowel tijdens de actieweek als voorafgaand daaraan kun jij deze acties steunen. Via deze link lees je meer over de verschillende acties voor Het Vergeten Kind. 

Over 3FM Serious Request
Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in De Nieuwe Stad in Amersfoort. Meedoen met de actie? Je kunt bijvoorbeeld helpen door platen aan te vragen voor geld, zelf een actie op te zetten óf door langs te komen bij het Glazen Huis in Amersfoort en een donatie in de brievenbus te gooien.
Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Deel dit artikel:
LinkedIn Facebook

Andere nieuwsartikelen

Alle nieuwsartikelen