Schipper Bosch is een van de initiatiefnemers van het Convenant Duurzame Woningbouw provincie Utrecht

09-08-2022

Schipper Bosch is een van de initiatiefnemers van het Convenant Duurzame Woningbouw provincie Utrecht. Ter ondersteuning van dit initiatief geeft Zegert van der Linde in zijn podcast 'Toekomstbestendig Bouwen' een verdieping op de 6 pijlers van duurzaam woningen bouwen: inspiratie voor iedereen die onze leefomgeving duurzaam en toekomstbestendig wil maken met duurzame woningbouw.

In de tweede aflevering is Jan Willem van de Groep te gast. Hij zet zich al jaren in voor duurzame woningbouw. Wat hem betreft zijn daarin biobased materialen onmisbaar: “De materialentransitie kan een enorme impact hebben op ons klimaat. Als je dat doorhebt, wil je niet anders meer dan daarmee bezig zijn.” Beluister de podcast via deze link.

We nodigen andere ontwikkelaars, aannemers, gemeenten en provincies uit om zich aan te sluiten bij het convenant. Meld je aan en teken op 29 september 2022 mee om het verschil te maken in o.a. het halen van de klimaatdoelstellingen, de stikstofcrisis en het tekort op de woningmarkt. 

👉🏼 Kijk op www.toekomstbestendigbouwen.nl voor meer informatie en sluit je aan als ondertekenaar.

Deel dit artikel:
LinkedIn Facebook

Andere nieuwsartikelen

Alle nieuwsartikelen