Aftrap voor innovatielab op IPKW

03-07-2020

Connectr is de naam van de nieuwe plek op Industriepark Kleefse Waard (IPKW) in Arnhem waar studenten, onderzoekers, ondernemers en beleidsmakers zich gaan verbinden om ideeën en innovaties in de duurzame energiesector een forse duw te geven.

Maandag 29 juni jl. was de online aftrap en nodigden Jan van Dellen (wethouder gemeente Arnhem), Yvonne de Haan (vicevoorzitter College van Bestuur HAN), Kevin Rijke (directeur IPKW), Christianne van der Wal (gedeputeerde Provincie Gelderland) en Sigrid Helbig (directeur The Economic Board Arnhem Nijmegen Wageningen) bedrijven en instellingen uit om deel te gaan nemen.

Heb je de uitzending gemist? Bekijk de livestream dan hier terug:

De kracht van Connectr

Connectr wordt dé plek waar innovaties op het gebied van energie ontstaan en groeien. Je kunt je er vestigen en je kunt meedoen met een meerjarig innovatieprogramma, met focus op energiegebieden waar Arnhem en Gelderland al sterk in zijn, zoals waterstof, opslag, slimme netten en schone mobiliteit.

Het wordt een dynamische plek waar wordt geleerd, getoetst en toegepast en waar de toptalenten van universiteit tot en met beroepsonderwijs samenwerken met ondernemers en de overheid. Human capital - ondernemerschap - innovatie.

Meedoen of meer informatie? Ga naar de website.

Deel dit artikel:
LinkedIn Facebook

Andere nieuwsartikelen

Alle nieuwsartikelen