Boulevard Heuvelink

Van garage tot statige herenhuizen

Ervaar de magie van een herenhuis uit de negentiende eeuw. Deze voormalige autogarage aan de Boulevard Heuvelink in Arnhem is gerenoveerd. Het garagebedrijf is herontwikkeld tot drie karakteristieke herenwoningen. De woningen zijn gerealiseerd rond 1875 en zijn beschermde stadsgezichten van de gemeente Arnhem. Van oorsprong is dit pand in gebruik genomen als een Passement Fabriek (voor het vervaardigen van decoratief borduurwerk). Later werd het garagebedrijf uitgebreid met een derde (vrijstaande) woning. 

In overleg met de gemeente Arnhem is het geheel weer teruggebracht in authentieke stijl, maar met de kwaliteit van hedendaagse tijd. De ligging van de woningen is ideaal; zo zijn de achtertuinen gelegen op het zuiden en heeft de woning een achterom.

Vanuit de historie zijn de wijk en het pand bijzonder. Er zijn diverse authentieke details bewaard gebleven, zoals de originele en suite deuren, plafondornamenten en paneeldeuren. De karakteristieke herenhuizen zijn extern gerenoveerd, aan de binnenkant was de koper vrij om de woning naar eigen wens af te bouwen. 

In het kort:

Functie
Wonen (en werken)

Oplevering
2017

Partners
- Karbouw
- VIC
- sbnl

Locatie
Boulevard Heuvelink 154-160-162, Arnhem

Hier wonen?
Willemsen Makelaars
026 445 27 51
info@willemsen.nl

Deel dit project:
LinkedIn Facebook

Voorgevel na renovatie.

Achtergevel na renovatie.

Impressie van mogelijke woonkamer.

Impressie van mogelijke eetkamer.

Impressie van mogelijke slaapkamer.

Andere projecten

Alle projecten

Uw project (her)ontwikkelen?

Neem contact op