Boulevard Heuvelink

Van garage tot statige herenhuizen

Ervaar de magie van een herenhuis uit de negentiende eeuw. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de renovatie van de voormalige autogarage aan de Boulevard Heuvelink. Het garagebedrijf is herontwikkeld tot drie karakteristieke herenwoningen. De woningen zijn gerealiseerd rond 1875 en zijn beschermd stadsgezichten van de gemeente Arnhem. Van oorsprong is dit pand in gebruik genomen als een Passement Fabriek (voor het vervaardigen van decoratief borduurwerk). Later werd het garagebedrijf uitgebreid met een derde (vrijstaande) woning. 

In overleg met de gemeente Arnhem is het geheel weer teruggebracht in authentieke stijl, maar met de kwaliteit van hedendaagse tijd. De ligging van de woningen is ideaal; zo zijn de achtertuinen gelegen op het zuiden en heeft de woning een achterom.

Vanuit de historie zijn de wijk en het pand bijzonder. Er zijn diverse authentieke details bewaard gebleven, zoals de originele en suite deuren, plafondornamenten en paneeldeuren. De karakteristieke herenhuizen zijn extern gerenoveerd, aan de binnenkant is de koper vrij om de woning naar eigen wens af te bouwen. Ook bieden wij u de mogelijkheid om, indien gewenst, via ons in overleg met een architect de binnenruimte in te delen zodat het een woning op maat wordt. 

In het kort:

Functie
Wonen (en werken)

Oplevering
2017

Partners
- Karbouw
- VIC
- sbnl

Locatie
Boulevard Heuvelink 154-160-162, Arnhem

Hier wonen?
Willemsen Makelaars
026 445 27 51
info@willemsen.nl

Deel dit project:
LinkedIn Facebook

Voorgevel na renovatie.

Achtergevel na renovatie.

Impressie van mogelijke woonkamer.

Impressie van mogelijke eetkamer.

Impressie van mogelijke slaapkamer.

Andere projecten

Alle projecten

Uw project (her)ontwikkelen?

Neem contact op