Nieuwbouw in De Nieuwe Stad

Schipper Bosch heeft de ambitie om in de komende jaren woningen en nieuwe bedrijvigheid toe te voegen in De Nieuwe Stad in Amersfoort. Net als in de huidige situatie is er veel oog voor duurzaamheid en een mix aan functies waaronder wonen, werken, sporten en recreëren. De plannen staan nog in de kinderschoenen.

Wilt u graag op de hoogte gehouden worden of uw interesse kenbaar maken in een woon- of werkruimte? Vul het interesseformulier onderaan deze pagina in en we houden u per mail op de hoogte van de projectvorderingen.

In een later stadium zal er een mogelijkheid komen om u in te schrijven voor de losse nieuwbouwprojecten.

Kijk ook op de website van De Nieuwe Stad voor meer informatie over het gebied en het inschrijven op de wachtlijst voor de bestaande bedrijfsruimtes.


Op dit moment wordt dit formulier veranderd, het kan zijn dat uw reactie niet of niet correct verwerkt kan worden. De verwachting is dat dit binnen enkele uren klaar is. U wordt aangeraden tot die tijd geen formulieren in te vullen.

Vul onderstaand formulier in en we houden u op de hoogte.

Bedankt voor de inschrijving!
In uw mailbox zit nu van ons een bevestigingse-mail. Niet? Dan zit deze misschien in de junkmailbox. We proberen zo vaak mogelijk updates te sturen. Houd er rekening mee dat - met name in de eerste fase van het project – er nog niet veel nieuwe ontwikkelingen zijn. Het kan dus even duren voordat er een update van ons komt!

Rol Schipper Bosch:
Eigenaar & ontwikkelaar

Functie:
Wonen & werken

Oplevering: 
Nog niet bekend

Locatie:
Oliemolenhof 106, Amersfoort
De Nieuwe Stad

Deel dit project:
LinkedIn Facebook

Andere projecten

Alle projecten