Koningsdag De Nieuwe Stad organiseert BINGO voor ouderen

27-04-2020

Vanuit Koningsdag De Nieuwe Stad wordt normaal gesproken een programma voor jong en oud georganiseerd tijdens Koningsdag. Omdat dit helaas niet ging dit jaar, hebben Zinin! Events B.V. en De Nieuwe Stad - in overleg met de gemeente Amersfoort - het initiatief genomen om een alternatieve Koningsdagactiviteit te organiseren.

Dat deden ze gisteren voor mensen die de feestelijkheden misschien wel het meest nodig hadden: ouderen in verzorgingshuizen. Om voor hen de ontbrekende festiviteiten een beetje te compenseren organiseerde Koningsdag De Nieuwe Stad een ouderwets BINGO-uurtje bij Sint Pieters En Bloklandgasthuis, Amerpoort locatie Gaastgracht en Amaris De amerhorst. Uiteraard op afstand en in de buitenruimte.

Met mooie prijzen gesponsord door ondernemers uit De Nieuwe Stad. Een topdag, mede dankzij AV Brothers, StudioZAND, Phonographer, Zero-e, WAUW Online Marketing, Oleo-Italia, Het Lokaal, Salon de Nieuwe Stad, Gemeente Amersfoort, Incognito Kledingverhuur en Bloembinderij All Seasons.

Deel dit artikel:
LinkedIn Facebook

Andere nieuwsartikelen

Alle nieuwsartikelen