Wij willen cookies plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Opening Powerlab 73.0 op IPKW

08-06-2017

Ruim 80 geïnteresseerden kwamen op donderdag 8 juni 2017 bijeen op Industriepark Kleefse Waard in Arnhem voor de officiële opening van Powerlab 73.0. Powerlab is een ontmoetings- en werkplek voor studenten, werknemers én bedrijven. Een innovatieve plek waar zij gezamenlijk kunnen leren en werken aan nieuwe, duurzame technieken voor de bouw- en installatiebranche.

Onder leiding van Jacqueline Bijlsma, programmadirecteur Oost Nederland Energie(k) - ONE, gaven betrokken partijen korte pitches over de rol die het Powerlab kan spelen bij het realiseren van belangrijke duurzaamheidsdoelstellingen. Het Powerlab kan concreet zorgen dat meer vakmensen over de juiste kennis beschikken om de afspraken uit het energieakkoord na te komen en dat is hoognodig. Het is vijf voor twaalf en de tijd van praten is voorbij. De 40 activiteiten die voor de komende maanden gepland staan laten zien dat die kans in het Powerlab wordt gegrepen!

IPKW zet zich in voor een betere samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven en participeert daarom in verschillende initiatieven. Lees meer.

Deel dit artikel:
LinkedIn Facebook